* saturday & sand

helloo:)

grymt lessen över att ja inte skrivit på en vecka typ, men vafaan, har man ett liv så har man ;) igår då, satt å gjorde SO-provet å va på näst sista uppgiften. och vad händer inte då? det blir "brandövning". trodde vi iaf. det visade sig att de brann påriktigt denna gång :O men bara i huset som satt ihop me vår skola. tyvärr vart allt rökförgiftat å sånt, så vi fick inte hämta våra saker. som tur var hade ja mobilen å nycklarna i jackfickan ! ååh, de e så frustrerande! vi har typ alltid brandövning på vår skola, så nu tog ingen de på allvar, å lämna sina saker å så. å så vare påriktigt! -.-

annars har ja kommit på hur mkt ja älskar min klass:) den e bäst :D finns ingen roligare asså. man kna göra vadsomhelst, utan att de blir massa dumma rykten å så. men som alla vet ska vi ju sluta den 10e juni:( uschusch!

nu ska ja plugga. har bestämt mig att ja ska skriva klart minst 75% av min konsthistoriauppsats, annars! så hårdpluggning nu asså. sen ikväll ska ja försöka se nån film, har (RIKTIGA) ostbågar & naturgodis:)

image59

byee

ps; de där "sand" skrev ja bara dit för att ja längtar till utomlands :) ds.

Give me a comment?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0