Halvdag hela veckan?

Nu är det såhär att 'the journalistik people' har haft en otroligt chillig vecka, so far. Det återstår ju att se hur det blir imorgon. Just det; imorgon, och inte imorgon & fredag!

För fredagen vet vi ju alla att den kommer bli så kyligt chillig att inte ens chili är hett nog för att värma upp oss.

För återgå till skrytandet. I måndags slapp alla söta matten, det vill säga personerna i grupp A blev de lyckliga jävlar som slapp självmordstankar, åtminstone tills efter lovet. Dessutom var vår stackars svenskalärare sjuk (någon som injicerade en spruta i henne i förbifarten? creds to you! skulle dock ha varit 1000 gånger bättre om du injicerat den i ett visst påslakan...). Detta gjorde så att eftermiddagen blev helt fri från skola.

Tisdagen var inte mycket sämre den, nej då var vi lediga för hela slanten! Självklart spenderades dagen med så nödvändiga saker som möjligt (ansiktsmasker, ben & jerry's & Love Actually).

Och så har vi idag då. Onsdag. Bara ordet ger en rysningar i hela kroppen, då man genast kommer att tänka på lärare iförda sängkläder som i all evighet står vid en tavla och försöker förklara olika ord för "tända". Just det där med att en lärare bär sängkläder känns även a little bit too kinky, om ni fattar vad jag menar...

I alla fall; det visade sig att stackars Nadja fortfarande mådde dåligt av den där injiceringen, så hon stannade hemma. Påslakanet kan inte heller ha varit särskilt friskt idag; hon lät oss sluta tidigare? Spända och fulla av misstänksamhet gick därför grupp B och några sötnosar från A ut från klassrummet.

puss och kram, jag vet jag är phett lam

Give me a comment?
Postat av: kJ

fru påslakan äger mitt hjärta

liksom herr bibblisch, schlakiisch and ... well you know the reZzZt

2008-12-18 @ 20:24:25
Postat av: kJ

WILF O.o

2008-12-18 @ 20:24:49
Postat av: josephine

jag vill ocksååååå ha ett koolt nickname som kJ :(

2008-12-18 @ 23:48:27
URL: http://josephineknutsson.blogg.se/
Postat av: kJ tha c00l

men du heter ju knubbsson :)

2008-12-20 @ 18:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0