Isländskt kaos i staden

Denna dag har vart en riktigt nödvändig & nyttig dag! Efter att ha vaknat upp och sedan spenderat morgonen i sängen med datorn i knät, drog familjen en stanare och begav sig med iver & förväntansfull nyfikenhet mot city. Väl framme stannade minstingen (a.k.a trettonåringen) vid ett stånd och började fingra på ett par lovikavantar. Hade mellanbarnet (a.k.a. jag) gjort samma sak, hade detta inte setts med särskilt socialt accepterande ögon. Men på grund av minstingens felfria yttre och hennes mogna stil, så blängde endast halva stans ungdomar på den underliga samlingen vid ståndet.

Efter denna pärs fick den äldsta i familjen (a.k.a mamma) en otroligt bra idé. Varför inte ge mellanbarnet en ny väska? Mellanbarnet tackade och bockade, och gick ut från Accent med ett fånigt leende och en dinglande kasse (size XL). Minstingen såg lika glad ut hon, men helt nöjd var hon inte. Nej, på grund av hennes totala fail i försöket att få mellanbarnet att välja en orange väska, kunde ett par sänkta ögonbryn svagt anas av den uppmärksamme.

Besöket i stan urartade mer & mer, tillslut var det nästan lika illa som en högljudd och salivframkallande debatt mellan familjens äldsta medlem och familjens äldre släkting (a.k.a mamma vs. morfar). Mellanbarnet fann att hennes plats i tillvaron inte lämpligtvis var Hemköp på Åhléns, utan mötte istället en viss brud med känsla för stil & mode (a.k.a Maria). De begav sig dystert till t-shirtsaffären mitt i Forumgallerian. Dock insåg de alldeles försent att den stilsäkra bruden snart skulle mista mellanbarnets förtroende, genom att köpa en t-shirt med en fågel som blödde näbblod (?) endast på grund av att någon som kallar sig Johan Palm har burit en sådan.

Stanaren slutade med ett hungrigt mellanbarn som med stora kliv begav sig hemåt. Hemåt mot lägenheten som nyligen har upptäckts med samma ljusslingor i vardagsrumsfönstrena som Lustgården har i sina skyltfönster. I handen bar hon en påse som vittnade om hennes förmiddag; ett par vita stickade strumpbyxor, ett par mörkgråa stickade strumpbyxor, ett par svarta stickade strumpbyxor & en väska à la Accent.

pussar & sånt

Give me a comment?
Postat av: tammis

haha :D träffsäker stil ;)

2008-12-16 @ 16:41:41
Postat av: Elin

haha xD

2008-12-16 @ 17:04:05
URL: http://sssspikey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0