När man vet att det har gått för långt...

När man bör ana ugglor i mossen?

När man måste kisa för att se 10-åriga killar som joggar.


guldblontljusbruntmörkbruntnästansvartrödbruntkopparfärgatröttorangegulblond

ytterligare a short one

Tjo!

Nu har jag hunnit med en hel del sedan det förra inlägget. Började kolla på Just my luck, medan jag smakade på min Ben&Jerry's Strawberry Cheesecake. Den var jättegod! Det enda dåliga var väl att den är lite enformig kanske:) Sedan kom jag på (/kände doften av...) hur fettigt mitt hår var, så jag beslöt mig för att hoppa in i duschen med ytterligare en gammal vän, Redken Extreme Rescue Force. Det vill säga en jevvligt bra (och dyr:[) hårinpacking. Nu blir det väl lite ingeggning av diverse hudprodukter.


4/5 för smaken, lugnt!Några av mina soon-to-be kompisar :) (De gröna burkarna= Oliva, ett body butter & en vanlig body lotion, blåa burken = den tidigare nämnda hårinpackningen, svart tub = JLo's Glow After Dark, vitaktig tub = Oliva shimmer body lotion)

Nej, nu ska jag gegga in mig och sen ska jag äta choklad och ben&jerry's medan jag fortsätter kolla på Just my luck.

Ha en najz kväll folks!


två gamla vänner

kort inlägg.

nu är det dags för de alltid lika glada och goa vännerna (/fiender 4evah) e&e att bege sig till willys, för att hälsa på (och möjligtvis försöka locka hem?!) två gamla vänner. ben och jerry of course. sedan får vi väl se vart kvällen övergår till natt.

snipp snapp snut, så var den sagan slut.

DEBORAAHHH = HAAAHihi, glömde självaste SAHAAASCHRAA!! ( fanns inga liknande glazizar:[ )

kramar till debiz men ingen annan haha:D

4/5 toasters, lätt!

En sak jag är riktigt sugen på nu, det är .......................................
BAM BAM BAAAM............... alvedon. Tråkigt nog. Men tänk ett liv utan huvudvärk, något som verkar ytterst omöjligt för mig de senaste 2 veckorna. Fifän!

En sak som muntrar upp mig lite, men bara lite, är denna otroligt dregelframkallande bild:


Känner mig som något i stil med ett egofixerat pedofilmonster, som tar varje chans det får att synas i bild... Min favoriträtt verkar bestå av minisystrar som övar poser inför sina fjårtizzz dagar.

kramar och desperata vibbar (?)

nej knyt inte freddies knut sa knutssons eget lilla knytkalas


Ni får ursäkta vissas väldigt konstiga miner - hemsidan ville inte riktigt samarbeta med lilla moi. Och det är inte så att jag vill framställa mig i god dager.

Verkligen inte.


de 'lite längre' diskrimineras!

Jag har under flera år gått och funderat på det här med att vara lång eller kort. Är det verkligen så bra & snyggt att vara lång som de flesta tror? Svaret är nej, mina vänner. Jag har nämligen funnit ett litet, men ack så avgörande, motbevis.

Har ni tänkt på när man sitter med sin gamla mattebok och räknar, och hur man då beklagar sig när det dyker upp riktigt långa tal i exempeluppgifterna? Tänk efter lite. Hur glad blir man inte, när siffrona man måste ha koll på och ha med i uträkningen, är små och korta tal?!

Jag vet, jag vet. Detta inlägg är tillåtet att kopiera och klistra in på sin egen blogg. Bara ni skriver vem som startade detta revolutinära tankesätt (det räcker med Hennes Majestät, och mina initialer).

 - let's take the worlds most sucky arguments and put them together in a nasty 'röra'


sådär på kvällskvistenf y r a   n y a n s e r   a v   o r a n g e

- eller nåt.

vill man vara lite fin får man lida mycket pin

Nu har jag just kommit ut från badrummet efter att ha varit inlåst därinne i ca 2 timmar. Vad gjorde hon där?, börjar ni genast spekulera. Har hon en ny, häftig frissa att visa oss? Kommer hon dyka upp på Fyrishov imorgon med ännu en ny hårfärg?

Svaret är nej, mina vänner. Jag rakade benen. Först tog jag dock ett härligt bad fyllt med exklusiva saker såsom ica's olivolja & head&shoulder's duschcreme. Nu sitter jag här, två timmar senare, och är riktigt nöjd. Vem visste att ens egna ben kunde vara lika lena som knurres hår?


Nu slipper jag i alla fall känna mig som denne hårige medlem i Addams family!

english

Förut brukade jag gilla engelska. När jag cyklade någonstans brukade jag låtsas att jag var en engelsk programledare och skulle ha ett repotage om uppsala. Visst fick jag en hel del sneda blickar och så, men det var det värt. Jag gillade ju engelska då.

Men sedan jag träffade kejtan har det bara gått utför. Första engelskalektionen slutade med ett riktigt rött fejs och flera pinsamma minnen. Man skulle nämligen säga ett verb som började på samma bokstav som ens namn, till exempel jumping julia. Sedan skulle man visa verbet med en rörelse. Jag hade panik och kom inte på något verb på e, så jag bad min nya och förhoppningsvis trevliga engelskalärare att hjälpa mig. Godhjärtad som hon är, kom hon genast till undsättning och gav mig det otroligt välkända ordet erring. Jag kan ju säga att min "rörelse" var något förvirrad, och likaså mina nya klasskamrater!


Something I know is that there's loads of these lousy t-shirts in London!

Byebye.

jaså, sitter du här och Ugglar?

Fifän vad jag diggar Caroline af Ugglas. Inte är det nog med att hon har ett grymt namn, nej, hon har en grym stil också. Checka bara  in henne här:Asså my gosh. Jämför henne med typ Charlotte Perrelli i förra Melodifestivalen. Perrelli såg ju ut osm en jevvla panda eller alien eller något... af Ugglas har inte ens smink, och hennes hår är ju typ en katastrof. Vi gillar't!

 

vs.
 

(vill bara påpeka att i mina öron är inte grym samma sak som snygg...)


rubriker är lite kluriga, tycker inte ni också det?

Kera venner. Hjertligt velkomna till ett stelle der man inte anvender a:et med två stycken " ¨ " över. Jag skulle bara vilja be er att anvenda er av denna sorts skrift ett tag, och kenna efter hur mycket roligare det er ner man vel fått in stilen.


Fy.


kalasbraVisst blir man lycklig när man ser den här bilden?

om jag var som ni skulle jag inte vara jag.. eller?

eeesh då, inte deeptalk nu. förövrigt har beardie blivit mitt nya favoritord, inget illa mot det-nästan-lika-bra knurre men ändå.

dagens har spenderats ätande + pluggande. har bara lite kvar på min käre georg'ans liv, sen är hans inplanerade könsbyte + abort kvar, woho. nä, nu ska jag ta mig lite kladdiskakis och fortsätta kolla på desperate housewives.

pöxx


& ni. när ni ser mig imorgon kan ni ju alltid låtsas att jag har hennes utseende...:


... tack (:

studieångest

ha på rubriken! palla bry sig om jävla rosendal just nu, vill typ hoppa av och börja om i höst ändå.

Här hos mig vill jag nu ha;


Choklad i mängder. Främst dessa smaker. Möjligen Amigo&Nonstop också (fattar ni piken? Skulle vilja ha lite Amigo(s), har inga. Ha på det här med.).


Den här Ben&Jerry's- smaken (som förövrigt aldrig lär komma till Sverige bara för att jävlas med mig, den heter ju liksom "IMAGINE Whirled Peace". Typ samma sak som om den hade hetat "Dröm och Glöm Elin". Ha på allt idag.).


Nötter nötter nötter (kan ju säga att min käre GoogliewZz misstolkade vilka nötter jag menade...).


Skulle icke banga på en liten munk (De har ju redan hål, så nån annan måste ha bangbang:at på dem already! Hahahahah, not.) .

Nä nu får jag ta min ytterst dåliga humor&min jevvla huvevärk nånannanstans.


WiLLY:s känns mycket lockande, hm.

pöxx

söndag - en dag eller ett helvete?

Söndagar. Varför finns de? Vad har de för mening egentligen? En dag som antingen går jävligt fort, eller är så seg så att det känns som att den aldrig tar slut... Just nu känns det som att denna söndag kommer bli av den förstnämnda sorten.

Idag har jag inget speciellt att göra än, och jag borde verkligen hålla dagen "clean", för att plugga. Men känner jag mig själv så bra som jag tror, lär jag hitta på något ändå. Fyy.


Är jävligt sugen på att dra till sthlm och fika. Helst med Tammis:)

fan ta dig sa hon

{följande text ska vara så jävla fetmarkerad som det bara går}

Just nu vill jag som de flesta ha sommar. Men något skiljer mig från mängden. Jag vill ligga ihopkurad på Louisas golv, pratandes med den tidigare nämnda fröken, och inte ha något inplanerat på hela dagen. Möjligtvis en tripp till kd för att hämta upp Maria och ha skoj i husvagnen.

Jag älskar er.
punkt.

har man kul så har man inte tråkigt

Mitt absolut största problem just denna sekund är hur jag ska fixa mitt fettiga och väldigt svetlanaliknande hår inför morgondagen... Vi får väl se vad som sker under natten eller nåt.

Nu blir det lite "The curious incident of the dog in the night time"-läsning! Jag diggar faktiskt boken om jag ska vara ärlig. På vissa ställen är den lite seg, till exempel när huvudpersonen försöker förklara massa matematiska fenomen och jag inte fattar ett skit. Att jag numera går under namnet wannabeblondie (iaf i min kära familj, & till viss del i eget huvud!) är inte direkt något som hjälper. Men annars är den lite mer än helt okej. ;)pöxx


suck

jaha, då får man gå ensam till stadsbibliotekt imorgon då, sköj! om nån vill hänga på kan den ju kommentera (ser "tell me(0)" framför ögonen)

attans också...

...vilken skön dag! efter två dagar fyllda av stress såsom shopping & fika, kan det behövas lite chillaxin'.

Stack till frisselifrissan och frågade lite, tror jag ska dra dit nästa vecka kanske. Hon skulle göra håret mörkare, så det smälte in med utväxten, och jag skulle även få silverschampoo gratis (är väldigt förvirrad, nästan alla frisörer säger att det inte skulle hjälpa med silverschampoo, för att mitt hår är för orange, men hon fnös bara och skakade på huvudet...). Så i'm a bit happy now. Dessutom skulle jag få färgningen till ett nice pris. Hoppas bara att  jag fattade rätt och att det fortfarande kommer vara blont efter färgningen, så att hon inte gör det grått eller något (när jag visade utväxten sa hon: "jaa, mm, okej, lite askgrå utväxt mm okej.". Jag blev inte sådär jättesmickrad kanske).

Nog om hårproblems nu! :)


myz.

byee

RSS 2.0