september, there's always something

yo!

haha. ja, jag har tänkt på en sak. det händer alltid något speciellt i september.. oftast i slutet också. förra året hände det en hel del saker, men det tänker jag inte skriva här, utan det vet dom närmaste :) å nu börjar de fanimej hända saker i år med. frågan är, är det bra eller dåligt? förra året var det dåligt, men vem vet. nu kanske turen har vänt.

annars har jag just gjort klart min debattartikel. den blev inte så bra, men jag tycker politik är så jävla svårt att förstå sig på, så jag tänker leva med det. sedan har jag även pluggat inför franskaprovet på fredag, och det kmr säkert gå bra, :).

byee

arabiska

hejhej:)

sitter på arabiskan och lyssnar på nån arabisk låt.. haha finns väl roligare men de e rätt soft iaf ;p efter detta blire nån astråkig fransk film, å sen slutar ja typ 16.30, inte lika kul!

när ja kommer hem ska jag plugga, plugga och återigen plugga. först historia sen franska.

ska nog kolla på musikvideon nu,


(såhär såg typ jag och kajsa ut i helgen ;p)

byee

snart får jag gå hem

hejhej.

snart slutar skolan, klockan 14 närmare bestämt. jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra då.. kanske gå hem och försöka läsa lite historia, men å andra sidan; det gjorde jag otroligt nog igår. så jag skulle nog inte få SÅ dåligt samvete om jag lade mig och kollade på One Tree Hill (a) x) .

menmen, nu vet jag inte direkt vad jag ska skriva mer, utom att jag hade längtat så jävla mycket till lördagen om inte flygvapnet hade funnits -.-

byee

helvete

fan. ett stort jävla faan. asså jag orkar inte! det där gav mig hopp, det gjorde det verkligen. och så kommer den här skitsaken ivägen! grejen är att det var jag som va på att gå på de..
ååh, önskar bara att jag hade slängt den där papperslappen i soptunnan direkt när jag såg den!!
och,
inte för att vara elak, det hjälper inte att du är sådär heller?! asså ofta du bara säger mer negativa saker istället för att försöka få mig att se det positiva (om det finns något) i det hela? jävlar, vad jag stör mig på dig just nu.
nu kommer du och nån annan säkert bara ta över, och så blir jag bortglömd. borde jag lägga till "
som vanligt" kanske? för när det har med dig att göra, då är det inte lätt att bli ihågkommen, eller hur?
jag visste att det här inte skulle leda till något, men jag var ändå glad. äntligen fanns jag med i bilden! menmen, jag är ju rätt van, borde kanske inte bry mig så mycket som jag gör. det lär väl gå över.

jag älskar när folk verkligen bryr sig om en, tar hänsyn till en, och framförallt; visar att man är så bra kompisar som man "ska" vara.

puss på alla, själv ska jag lägga mig framför en film & deppa.


byee


hola!

tjenamors!

kulturnatten igår då.. de sista timmarna var underbara, resten var helt okej :) just nu sitter ja här med magknip, hoppas det går över snart. ska nog pallra mig till willys å köpa nått sött, glass, choklad, godis whatever, xD. sedan ska jag lägga mej o checka one tree hill, mhm<3.

so, i guess i have to say


byee

svenska snart

hejhej.

jag sitter med kJ, beckaZZ, denazz and erikazz. nu kom rickard å satte sej här med:D han visar nå "mysigt" från youtube.. snart äre svenska, å efter de så kan man ätaa lunch, mums !! 

fick just ett sms av ebba "världen går under om 21 min" -.- menmen, vi får väl hoppas att den inte gör de x)

aja, paller ej skriva nå mer,

byee

nyvaken

gomorron!

vaknade för nån kvart sen typ. idag behöver vi inte va i skolan förrän 13.30, om ens det. anledningen är att vi ska visa upp 10 st notiser för vår svenskalärare, mellan 13.30 och 15.30. notiserna gjorde jag och kajsa här hemma igår, så vi kan dyka upp nån gång mellan halv två & halv fyra så blire bra ;)

annars händer det inte mycket. jag funderar på om jag ska ta och vandra till gottsunda centrum och köpa en tandborste, listerine och tamponger. jag vet dock inte om jag orkar. vi får se hur jag gör!

ska lägga upp en bild på hur jag har velat tatuera mig sedan 8an. tatueringen sitter på handen, å när mamma sa att det skulle bli svårt att få jobb + att dölja den, så ändrade jag mig. men jag vill fortfarabnde ha samma motiv bara på anklarna eller nere vid fötterna iaf.


jag har ingen aning varför jag vill ha sådär, men det ger mig en "very good feeling" ba. dock ska den översta "ellipsen" eller vad man nu ska kalla det, vara mörkbrun och inte rödbrun.

byee

svenska snart

hejhej.


om en halvtimme har jag svenska, blir säkert sköj. då ska ja fatta lite saker inför morgondagen:) ska ha matte sen, sugsug. men matteläraren e snäll iaf.

kmr inte på nå mer å skriva, så


byee

hungry

tja. de gick inte över, den där sjukdomen i frdags. jag var tvungen att åka hem och sova i 18 timmar med väldigt få pauser. men nu är de över (tror ja..). 

nu ska jag smörja in mej med lite lovely canoderm, å sen ska jag käka. är dödshungrig!

efter allt det, ska jag nog bege mig hem till pappa på cykeln. uschusch.


varför går det bara att få till luggen när man är ensam och har tråkigt, å inte ska iväg nånstans efter?

byee

konstig magkänsla

tjenatjena!

jag har någon väldigt konstig känsla i magen, vet inte riktigt vad det är för något.. jag gick å la mig runt 19 igår, så trodde att jag skulle vara helt utvilad å pigg i dag, men icke. vaknar å har ont i huvudet, kallsvettas osv osv. nu har jag inte så ont i huvudet längre iaf, tur det! men det känns fortfaránde väldigt konstigt :S 

aja nu ska vi visst ha svenska i helklass så att vi slipper ha håltimme i 1,5 timme :D 

c yah (:

byee 


in the school

hej alla coola, här sitter jag i min skola ;)

igår fick vi våra datorer, eller ska jag säga bebisar?  haha aja, dom e mkt söta iaf (; idag ska jag inte göra så värst mkt, utom att jag och kajsa börjar på vattengympa idag, haha de blir nog skoj!

ni får ha det bra, för jag kommer inte på något mer att skriva ida' xD'


byee

RSS 2.0