kryptomaner & sarkofager

Fyfan asså jag hatar verkligen naturkunskap. Finns inget kul alls med det ju.. Denna lektion slutar om en timme, dryyyyyyygt. 

ska ... väl... försöka... lyssna...

tårar & snyft's


fettigt hår & kurrande mage

MEN DET ÄR IAF FREDAG!! :D

Idag blir det hårfärgstillbakalämning. Sedan bär det av till Café Linné för fikning. Efter det tror jag att jag ska vara med Maria. Kanske åker vi till gottsunda och äter, hehe (i hope).

Nej, nu ska vi gå till historian.

pöxx


kanske behöver öva lite på "ögonmåttet"...

10 över sju ringde jag Kajsa och sa att jag verkligen inte skulle hinna med 10 i bussen, för att min syster var i badrummet. 25 över sju satt jag helt färdig i en fåtölj och spanade in mina tår.

Detta hade vart väldigt bra, om vi skulle ha bestämt att ta 10 i bussen. Men icke. 5 över bussen it is. Yeey.


btw har vi rosa bajskorvar i frysen hos mamma, & de hamnade där p.g.a. en viss liten räka.

kraam


le francais

Ingen man kan ana hur svårt och kämpigt det är att vara tjej. Ingen man kan ana hur beslutsamma vi tjejer är. Ingen man kan ana hur långt vi är villiga att gå för att bibehålla ett någorlunda respektingivande utseende.

För det är väl inte bara jag som sätter håret i en tofs nere i nacken, sätter en mössa över, sätter en luva över mössan och sist men inte minst knyter en halsduk runt alltihopa bara för att håret ska hålla sig rakt påvägen till skolan?!

adioz

coolt ba sådär liksom

Idag hände något som lyfte upp hela min dag. Hela världen, hela jorden. Allt blev mycket roligare i sisådär 10 minuter. Och vet ni vad som hände?!

JAG SÅG EN UGGLA! :o

Fi faeen, jag känner mig fortfarande alldeles speciell när jag tänker på det. Har aldrig sett en uggla i verkligheten förut, och nu ser jag en i centrala uppsala och allt B). Fick t.o.m låna en gubbes kikare och kika lite närmare på den, höhö. Enkel-v  ä r tgrymtningar från mig


fresha stunder

Halloj. Idag efter skolan var jag med Maria litegranna. Vi köpte lite toning till mitt hår, men ska lämna tillbaka den, pallar inte liksom. Iallafall, hon klippte mig! Det vart bra. Inte så jättestor skillnad, menmen. Hon klippte upp det mer än förut, och toppade mina alltför otoppade toppar. Kan lägga upp en bild på hur det blev:)


Aaargh jag får damp angående färgen på mitt hår. I vissa ljus ser det blontut, i andra helt jävla orange. Aja, får väl fortsätta slinga det för 1000:- per gång.

pöxx

irriterade elin säger...

...att html-koder är hennes största fiende! Aaaargh, hatar när det inte går som man vill. Jaja, här är ännu en ny design, är någon förvånad?

Nu tänkte jag bara gå in i badrummet och tvätta ansiktet och borsta tänderna lite. Sen blir det en alldeles för välbehövd skönhetssömn för lilla mig. Om ni som jag, har svårt att sova, ger jag er 4 skrämmande men ack så sanna fakta att ligga och fundera över;

♣ Varje sekund konsumeras fler än 8000 cocacola-produkter.
♣ Efter en timmes simmande i en allmän pool har man fått i sig ca 1 liter urin.
♣ Fler dör av flygande flaskkorkar än av giftiga ormbett.
♣ Alla som går på Rosendal kommer dö i förtid p.g.a. extrem utsättning av strålning.good'night lovers


"Lika kul som att snacka med en gummisko, är det att läsa en dåligt uppdaterad blogg"

Idag är en av dessa dagar då jag är riktigt trött på mitt hår! När jag tidigare under dagen satt på bussen (bredvid en påse full med semlebröd vars plastiga utstrålning drog åt sig en mängd olika människors sneda blickar...) vart jag så himla sugen på att  klippa håret till axlarna och klippa upp det väldigt mycket. Nu är jag mer sugen på att toppa av det värsta, fast fortfarande klippa upp det mycket.

Något såhär kanske (om ni nu fattar hur jag menar):


Fan. Nu blev jag sugen på kort igen... Aja; imorn avgörs det, då jag ska hem till min privata frisör (a.k.a Maria).

see you 2 soon 2 B true


candyandhorses96@hotmail.com

hejsan! nu har jag legat länge och försökt sova. men det går inte. hemska, jobbiga tankar har borrat sig in i mitt huvud och vägrar dra åt helvete som jag bokstavligen bett dem göra. nu kanske ni undrar vilka dessa onda tankar kan tänkas (höhö...) vara.

jo, det är ju såhär att en ny msn har kommit. tänkte om man skulle installera den, man vill ju inte vara efter eller nåt. men så fort jag hade tänkt tanken infann sig de där farliga och skrämmande tankarna. om jag skaffar den nya msn:en, vad händer då med alla mina smilisar? :'(

tänka sig, är nästan mer oroad över det problemet än över det väntande ekonomi-provet. men bara nästan.ciao!

sovmorgon turns into slöseri

"Börjar" halv 12 idag, YEAH! Sova ut ..... eller?! Nope, inte för moi. Jaha, när gick jag upp då? Oj, 07.50...... Varför det?

Klockan 08.00 kom det några reparatörer och skulle fixa i mitt rum... Man kan ju säga att jag inte är den lyckligaste människan på jorden just nu(!).


matbordsfilosofi

och där satt jag, drickandes cocacola ur en mcdonaldsmugg.  magen bubblade av små minirapar som långsamt steg upp till munnen. medan jag satt där och rapade som bäst, fick jag en uppenbarelse. på grund av raparnas ej upphörande existens, varför inte leka? och mina tankar tog ett ivrigt skutt, ty nu skulle alfabetet rapas ur munnen på mig.

min insikt blev:

varför tar raparna alltid slut just när man finner dem ett användningsområde?


"Enligt studier vet fler amerikanska barn vem Ronald McDonald är, än Jesus." Källa: Supersize Me.

ode till rosendal

åh rosendal du sköna
ibland är du en som en böna
fastkilad mellan mina tår
(jävligt jobbigt när det är vår)
många saker som beskriver dig är helt spontana;
du är som en kille som inte gillar att lana
det vill säga helt otrolig
vars existens, dessvärre, inte är särskilt trolig
när jag är hos dig känner jag mig som ett enda stort yeey
fast känslan går över när jag speglas i en datadisplay
vad är inte rosendal i ett nötskal
om inte FÖR MÅNGA INDIVIDUELLA VAL?!?!

ledig imorgon!

myskväll med marabou sura vingummin rolloglass & magnumglassar

tack mamma<3


headdick

Jaa, så trodde jag att huvudvärk stavades på engelska när jag var liten. En liten smart jävel var vad jag var. Nu vet jag att det stavas s e g  s ö n d a g s k v ä l l .

Nej, bortsett från en hel del underhållande skämt som poppar upp då och då i mitt huvud, så trängs även alldeles för många iqbärande hjärnceller på samma plats. Det måste vara det som bidrar till min headdick.

Måste bara dampa loss lite; jag är så himla trött på alla halsdukar, skor och koftor man måste ha på sig nu! Herre gud, snart blir jag för faan galen. Vill ju att det ska se ut såhär utanför mitt fönster(!);Men istället är det bara mörkt och grått.

nu blir det lite kylskåpsfrosseri...

...simma lugnt!

nu förtjänar jag en belöning

Hår har slitits. Kräkreflexer har uppstått. Djupa rynkor i pannan har bildats. Ögon har förvandlats till lysande vita rektanglar. Humöret har inte varit på topp.

Men nu är jag äntligen klar...

... med att designa bloggen! Dessvärre är designen inte här för att stanna. Inte så värst länge i alla fall.

kramgoa' jag

RSS 2.0