planen "lev livet som satan innan satan lever livet med dig" sprack alltså något ikväll

Dagen var tänkt att spenderas med Maria, men icke. En slags sjukdom (ögonblixtar, sprängande huvudvärk + illamående) kom krypande och anföll mig precis innan franskan. Inte så jättesköjjigt. Aja, då blir det en anledning till att ta det lugnt i alla fall =) Ikväll blir det film, chips och coca cola, yey. En sak till som gör livet lite bättre är att massa fler kläder har kommit nu! En del av dem kan man iofs bara ha på sommaren, men men.

För övrigt har jag ganska nyligen sett filmen Priscilla - Öknens Drottning. Filmen handlar om tre stycken transvestiter som ska resa tvärs igenom hela Australien för att ha lite shower här & där. Jag gillade den var skarpt, riktigt underhållande.


Denna film passar de flesta;

    Jag vet att Knubbson skulle älska chansen att få sjunga med riktigt högt under filmens rörande scener, bara för att irritera hennes medtittare. 

    Becka och Beard skulle älska detta, eftersom dom är de enda som är på Knubbssons sida under dessa jobbiga perioder. Becka skulle skratta ont medan Knubbsson även tog kuddar till hjälp, för att fösöka "banka in" hennes röst i våra huvuden. Där tror jag faktiskt att Beardie skulle ingripa, på medtittarnas sida, eftersom hon älskar varje chans hon får att slå Knubbsson.

    Kajsa skulle tycka om att hon fick engagera sig i något, och säkert bli medlem i någon antidiskrimineringsbyrå där hon självklart skulle sköta allt paperwork. 

    Debisbebis och Annapanna skulle vara de enda normala (utom möjligtvis moi) som skulle uppskatta filmen för det den är, istället för att använda den som tortyrmetod som tidigare nämnda Knubbsson skulle gjort.

    Fredrika & Ullis skulle skratta, skratta genom hela filmen. Speciellt Ullis. Hon skulle garva även under de hemskaste stunderna, för hon kan konsten att finna något positivt i varje tillfälle. Detta skulle Fredrika gilla, så hon skulle skratta ännu mer. Till slut skulle det vanliga hända; Fredrika tittar oskyldigt (och gömmer sin blodiga knytnäve bakom ryggen) på medan Ullis springer till toaletten med forsande näsblod.

Och sist men inte minst;

    De enda jag kan komma på som inte skulle uppskatta den här filmen är Amin och Ahmed. De skulle behöva lära sig en läxa inom just transvestit/homo-området, men icke. Jag tror att dom är förlorade.


byee for now


ps. jag gillar alla söta små flickor i jo08 :)


Om jag var kort och blond, om jag hade ass och c-kupa (eller kupa överhuvudtaget;p)...

... skulle jag vilja se ut såhär (visst vill jag se ut så nu med, men frågan är - vill jag utsätta andra för det?) ;I like it.

Äh, ska pallra mig bort från sängen för att ta en kola. Hörs.


in school

Befinner mig just nu innanför Rosendals väggar. Bu eller bä? Fett med bu. Dagen har nämligen just börjat, vi har bara haft en enda lektion hittils. Till det kan man lägga till att jag slutar klockan fyra, oh happy day! Dessutom var dagens start inte den bästa; kom in alldeles försent till ett knäpptyst klassrum... Men det var inte så farligt.

Hörde just någon på italienskan, tror det var Dennis, som sa något på italienska. Åh, vilka minnen som dyker upp när man hör det underbara språket! Just nu är jag fett pepp på att dra utomlands med the gang in the school, och spendera dagarna på en strand. Inte göra något annat än att sola, bada och dricka mumsiga drinkar med paraplyer i. Hmm, låter rätt chilligt enligt moi.

Gårdagen var riktigt avkopplande och skön. Direkt  när jag kom hem från skolan och insåg att jag var ensam hemma tog jag fram allt mitt hemliga godis (he he), satte på tvn på högsta volym och chillade loss. Mm. Sedan gick jag och laddade mitt busskort, lite mindre värt. En massa snygga människor stalkade mig med blicken när jag gjorde entré i gottsunda centrum med mina snöskor, mitt osminkade face och min fult slarviga knut. Aja, den känslan försvann direkt när jag kom ut och försökte reparera mitt skadade självförtroende genom att blänga surt på någon oskyldig snorunge.

Väl inomhus satte jag mig i sängen och letade upp många snygga & billiga kläder på bubbleroom. I want! Dessutom kom två stycken jeans som jag hade beställt hem igår. Skön känsla det där. Dock kunde de ha suttit liiite tajtare, men man ska väl kunna röra sig i dem antar jag...

Nu ska jag ebudda lite, för att slippa lyssna på samhällskunskapen. Eller kanske ska jag delta lite? Hmm. Ska nog prova det, verkar coolt att vara med lite.


Jag är rriktigt sugen på en ddisneykväll :)

byee


lyckan ler som solen i en öken?

Konsekvenser av en alltför roande kväll (observera, framför datorn) är följande:

♥ Skratt som så småningom kommer att leda till en explosion av minimala rynkor vid mun- och ögonområdet
♥ Uttorkat saliv som bidrar till ökad muntorrhet (och minskat deltagande i alldeles-för-många-gånger-nämnda debatter)
♥ Allför mycket solariumsolning, då experterna rekommenderar solskyddskräm t.o.m när man sitter framför datorn

& sist men inte minst;

♥ En kvardröjande känsla av att man, in real life så att säga, kan blockera de människor man ej önskar tala med.

Därför, mina kära vänner, ska ni inte alltid sträva efter lyckan, eller att ha roligt. Det kan ha förödande effekter.

Det räcker om ni håller utkik då & då.


msn kan vara så trevligt

Rickard "RJ" Andersson säger (20:35):

I R maybe in a talking mood

Rickard "RJ" Andersson säger (20:35):

beror på om jag får eller inte får invite till raid

+


/\/\1(|<3t饢j痚Zk脟S säger (20:39):

har du gått in i en vägg?

/\/\1(|<3t饢j痚Zk脟S säger (20:39):

det gjorde jag igår

/\/\1(|<3t饢j痚Zk脟S säger (20:39):

började blöda näsblod xD

=

en riktigt road elin!


i-landsproblem

LEDIG ÄNDA TILL ONSDAG!

- det som suger allramest är att det bara är jo08:are som e lediga under dessa dagar - 

want to spend the nights with others toooo :(

tufft hörru

Allt går upp och ner i en bergochdalbana. Jag tänkte precis skriva att jag befinner mig där nere, i en slags nersänkning. Men jag insåg att det är de som är roligast, det är då magen tar ett ivrigt skutt på grund av g-kraften eller något sånt skit. Man kan nog säga att jag befinner mig alldeles i början av en uppförsbacke.

Det är konstigt hur humöret bara kan hoppa upp och ner hela tiden. Vissa kallar det för tonåren, hormoner och så vidare. Själv har jag inte en aning.

kramar, elin


elin goes no candy

Rickard var snäll och kastade in fyra godisar till vårt rum. Alla fick varsin, dock kunde jag inte fånga den flygande Riesenkolan så den flög ner på golvet. Medan jag letar efter den hör jag knubbson ge ifrån sig ett vilt krigsrop och dyka ner på golvet. När jag, sekunden efter, tittar på henne ser jag bruna, kladdiga ränder av choklad som sipprar ut mellan hennes tänder.

Ingen Riesen för mig, två för knubbson.

that's life


'det går bra nu'

Trots att mitt liv är fyllt av motgångar & misstag (exempelvis tidigare nämnda slemmiga släktdebatter, misslyckade hårfärger och dessutom felaktiga prenumerationer på Naturelabs finfina blåbärspiller(?)), så är mitt liv skojigt. Något har inträffat som gör att allt är lite roligare, lite trivsammare, lite bättre. Visst finns det, förutom redan uppräknade saker, grejer som försöker dra ner lyckoruset lite. Stora, gråa & kleggiga monster som inte vill något hellre än att få smeta sin gegga på allt som går bra. Men de lyckas inte, för nu är elins liv R-O-L-I-G-T! :D

Fortsätt som du gör, det är helt okej för mig. ;)


när alla är så snälla & snygga kan man fan inte bli annat än glad:D

ananas är mumsigt

min tunga svider av alldeles för mycket ananas. men det var det lugnt värt. idag var jag med maria typ hela dagen. det vettigaste vi kom fram till var mitt nya mantra som låter såhär:


hårinpackning hårinpackning
slingor hårinpackning slingor hårinpackning slingor hårinpackning hårinpackningdå menar jag inte att jag ska slinga håret tre gånger till eller nåt. nejnej, det där är bara för att jag ska komma ihåg ordningen. suck a smartass man kan va.


vill ni göra mig glad kan ni ju alltid köpa en produkt från Redkens serie Extreme, något jag skulle kunna döda för just nu.

nezgnuggs'

Blondes have more fun...

... synd att det inte blev blont då! Idag var jag hos frisören och skulle färga blont. Fast det blev snarare en ljusgul/ljusorange ton. Aja, skitsamma. Vi kör på orginellt och egen stil här ;D

Imorgon börjar skolan då... EJ LATCH MANNEEEN! Usch fy och blä, säger jag bara.

     
hmm. undra om det någonsin kan bli som förr? x)

Nu blir det glass & film, trots att jag borde gått och lagt mig för länge sen för att inte vara trött imorgonbitti...

ljusgula drömmar från er orangea vän :)

love at first sight

Jag har hittat mitt livs stora kärlek. Garderobsgrubbel & Byråbekymmer. Direkt när jag klickade in på sidan blev jag förälskad. Den är så min stil! Inte för att jag har sådan bra fantasi, målar lika fint eller har en lika intressant blogg. Nejnej, snarare innehåller den här bloggen exakt samma saker som mina dagdrömmar; färgexplosioner, härliga teckningar och fyndigt ritade shoppingtjejer. Till min stora glädje har jag fått veta att man kan beställa ägarens teckningar, inramade till och med! Gissa om mitt bankkonto snart kommer kännas tomt...

Jaja. Nog om underbara drömmar, och över till dagens planeringar. Snart ska jag tillsamman med min syster infinna mig i tvättstugan. Riktigt spännande! Dessutom ska jag tvätta min täckjacka, och kommer därför känna mig som en utav de där programledarna på Lotto. Vi ska nämligen använda oss av tennisbollar som ska studsa runt i tvättmaskinen och puffa till dunet, eller vad de nu gör.

Senare på dagen ska en vän komma och färga min systers hår. Undra varför jag tycker så mycket om att se andra förändras? Förmodligen på grund av samma anledning som att jag möblerar om varje vecka. Jag är ombytlig, ombytligare och ombytligast!


Denna fisförnäma dam heter för närvarande
"Bitchig Copycat".

ses snart sötnosar

ett faktum

när jag har ljugit för mycket börjar hela kroppen skaka. den blir alldeles nervös och sprättig liksom

missin' the summertimes


trött jävel utan mobil

Mhhmmm. Min mobil är borta som många kanske vet. Dock är det ju bara Halebopmobbizen men ändå. Dessutom var det pappas gamla mobil jag slarvade bort, yey för det. Har inte ens vågat berätta det än...

Jaja. Dagen har spenderats härligt med bäztizen Maria. Snart ska maten förtäras. Till och med precis exakt nu.

adios amigos, hoppas vi höres snart igeño


RSS 2.0