ibland måste man

Ja, ibland måste man vara inne hela dagen, trots att det är 25+ ute. För ibland är man förkyld.. Skit. Men, det försvinner nog snart. Nu har jag legat och kollat på Buffy och vampyrerna och ätit chips med dipp, nötter, russin och choklad. Inte helt fel. Packat klart inför min Värmlandstripp imorgon har jag också gjort. Längtar som farao, eftersom Zazza har lovat mig att åka ut med flotten om det är fint väder på fredag :D


flott flotte fan

Nu ska Maria snart komma hit och så ska vi prata igenom lite saker eftersom vi inte ses på ett tag. Sen kommer ju hon med till Värmland, den 7e tror jag :) 

puss! 

!

Jag älskar att vakna upp med en igentäppt näsa, huvudvärk och yrsel. Säg inte att jag blir sjuk NU liksom. Ska ju till värmland imorgon, och har inte packat. Panikpanik.

the day after

Hmm. Gårdagen var un-der-bar. Nästan en av de bästa någonsin. Tack Maria. <3

midsummah

midsommar var najs. jag, becka, knut & berggrund drog till öregrund, där man stötte på många man kände. vi chillade och hängde med folk helt enkelt. blev lite missöden med bussarna hehehe men runt klockan 4 var vi, med taxi,  hemma hos knutsson för att äntligen kunna sova. :)

ob-la-di, ob-la-da

midsommar weho.

s o m m a r l o v stavas det så?

tydligen gör det det, inte för att det märks. nu är allt det här om vädret och sådant dock väldigt uttjatat, men jag skriver väl mest för att skriva istället för att skriva för att få ut något av det. och då är det sådant som dyker upp i mitt huvud först, sorgligt men sant. struntsamma.hmm, lite dålig kvalité, men försök läsa. ett utdrag från "Den jag ville ha" av Sheila O'Flanagan. jag dör rätt mycket.

logik på hög nivå

tillmåste man dricka, tycker jag i alla fall.

one day you just might get it

mina fötter guppar i takt med the strokes och humöret är neutralt.

ta vara på det

w h e n   w e   w a s   y o u n g ,   o h   m a n ,   d i d   w e   h a v e   f u n
a l w a y s ,   a l w a y s
p r o m i s e s ,   t h e y   b r e a k   b e f o  r e   t h e y ' r  e  m a d e
s o m e t i m e s ,   s o m e t i m e s

jag vet att jag är cool


äntligen lite summerfeelings hörni

mmm. solen kikar fram, och jag ber er att inte bländas av det vita lakanet jag lagt i mitt knä [ja, mina ben]. dagen har varit chill, ett besök hos frisselifrissan samt en stanare. nu vill jag helst lägga mig och sova i solen. over n' out


systrami hah

dålig början på något som kommer bli ett asbra lov [förhoppningsvis]

Tjuee.
Idag har jag typ vaknat och städat, vi gillar't. Sedan kom marresmarre hit och vi chillade och snackade om lördagen, vilket vi båda var i en ganska stor nöd av. Vi hade även gäster vilket innebar att det var en asgod middag vi förtärde under fyra unga flickors pinsamma fnissande, då pappas behandling av sina arbetskamrater var väldigt humoristisk.
    Efter maten blev det något cp-spel vid namn Dui (?) på den stooora datorn, samt en hel del guitar hero. Man märkte nog en rätt stor skillnad från att vi började spela tills dess att vi slutade. I början vann en viss c00ling (dvs moi) hela tiden, men sedan gick det bara som det gick på nyår; utför! (hahaha)
    Ha lite överseende med att jag är lite övertrött och skriver dumma grejer nurå.
    Dagens garv kom nog när jag och smarris snacka om var vi skulle kunna gömma vår dricka när vi drar till värmland... Hahah fyfan, vi kom helt enkelt fram till att vi får gå 26 tomtesteg in i skogen och gräva ner den:)
Hejdåe.


norbyhouse

eh eh eh. can't wait 'til wednesday! vill färga mitt hååååååååår. hoppas pengarna räcker bara... just nu har jag i alla fall riktigt jävla tråkigt. vädret suger och det är fem mil till allt och alla. typ. plus att alla ska åka utomlands utom jag. ej latch.


Vill jag ligga här och chilla med en kompis?
JA


Vill jag vara här och festa med massa folk?
JA


Vill jag vara här och shoppa loss?
JA

Vart är jag nu?
HÄRPARTHEY DÅRÅ...

neej, nu blire något annat

parthhey

'allo. gårdagen var faktiskt väldigt lyckad, trots att jag fortfarande var lite dragen när jag kom hem höhö. usch det där lät väldigt töntigt. aja, det var en fest nära ica väst (haha rim!) med bara 91:or så jag och maria vart typ kallade "92:orna" hela kvällen haha. det var kul i alla fall! synd att jag inte har någon bild eller nåt, tar ju som sagt aldrig kort längre, dumt. nu ska jag bli skjutsad till norby, där kommande vecka skall spenderas. skoj med lite variation.


snabbt

tjo! sitter hemma hos maria och här är det värsta amerikanska invaderingen typ. vi ska snart dra oss till nån grej i flogsta, får se vad det kan vara för något haha.mmm, pusss

hårrrr

Good morning:)

Nu är det såhär att jag faktiskt har bokat tid hos friZören för att färga håret, weho. Jag har övat in värsta talet som jag ska säga innan så det inte blir nåt fel haha. Jag vill liksom inte ha för ljusblont, men absolut inte ljusbrunt heller. Nära min gamla färg, fast liiite blondare. Här är några finfina färger:

  
Dock hittar jag fel med alla:

1. Lite för mörk
2. Lite för ful
3. Lite för ljus

KräZen tjej var det här! Här finns dock några färgkartor som egentligen passar bättre:

 
Typ någon slags blandning mellan dem.

Nu ska jag snart cykla iväg till skolan, i ösregnet. Kulkul...

kraam

vi äger hela världen just nu

Vi vann idag på matchen! Wehoo, vad vi var bra. Riktigt jävla grymma! Kan inte komma på en enda som var ens liiite dålig, alla ägde.


Vi kanske inte har tagit studenten, men fyfan vad vi är bra!

fotboll

Nu är det väldigt snart dags för mig att trampa iväg till matchen. Hoppas det går bra idag! Haha, det var väl allt jag hann skriva...

puss

kort dag - en vana på roziz?

Tydligen har det på den senaste tiden blivit en vana för Rosendal att ha en halvtimmeslektion på morgonen och sen inget mer. Aja, det är fan bättre än att gå heldag i alla fall.

Nu sitter jag och väntar på marresmarre, som ska ta bussen hit från Jälla, haha. Av alla ställen liksom... Men, det är rätt fint där så ska sluta klaga på allt.


Åh, vill sommarlovsshoppa med Maria i Sthlm... Så jävla värt!


Nu blire en over'n'out hörni!


tråkigt, jag vet

Har just ätit ben&jerry's och marabou, najs. Kollade på Confessions of a Teenage Dramaqueen, najs. Är inte pepp på dåligt väder, onajs.

Helgen har varit en av de bättre, och väldigt konstig. Den har innehållit otroligt mycket Maria, och vi har fått mer internskämt än någonsin förr haha! Fredagen tillbringades i staden där vi stötte på en hel del galna människor. Det var väldans trevligt. Lördagen spenderades i sängen, från att vi vaknade till 22. Sen steg vi upp och drog ut. Har dessutom kramp i fingrarna då jag har sms:at som en galning höhö. "Tjejen som är så jävla cool och blir bombarderad med sms, och dessutom skryter om det", eller? Nä.


så jävla snygg tjej. tycker jag i alla fall.

Nu ska jag.. typ måla naglarna. Sen ses vi imorn, på ett eller annat vis.


:*

im a skolkerr

Inte för att jag är stolt över det, snarare lite irriterad. Idag blir det alltså en stor jävla skolk, pallar inte massa lekar och grejs om det ändå är fittväder.

Annars känner jag att jag har missat hela ettan. Bara för att jag inte har tagit några bilder alls typ. Andra har i och för sig gjort det, men det är så jobbigt att ta andras bilder hela tiden. Menmen, det kommer jag väl bara behöva ångra i resten av mitt liv.. eller? Ska nog börja ta bilder, redan idag. Som minnen liksom. De behöver ju inte alltid vara fina eller roliga, när man är gammal kommer man vilja se alla bilder. Tror jag i alla fall.

Just nu håller jag på och bråkar med Kajsa, inte för att hon har gjort ett skit utom att vara snäll men... Ska väl säga förlåt och gå och möta henne i regnet, mmm!


Kåta kajsa och rape rebex vid hum c dårå :)

byee

kortaste sommarlovet någonsin

Eftersom vi är lediga så mycket denna vecka, känns det som om vi har haft ett mycket kort  - men mycket trevligt - sommarlov. Jag badade som sagt i söndags, och även igår. Göttans. Nu är man rätt bränd på axlar & rygg, men det hör ju bara till. Eller hur?


typ 07 eller 08, myys

RSS 2.0