myskväll i början, sedan blir det skräck

tjao.

sitter i mon bed, with les kompisaros; zazza et maria. vi ska chilla lite, sedan ha myskväll med tacos & mums. sedan blir det till å fixa sig lite och bege sig till centralen för att möta gustaf, max, kajsa och matilda. vi ska hitta buss nr 5, och dra till dennis å hans polers i rickomberga. sen blir det skräck för hela slanten! trevlans.

byee

mysigt värre

yo!

idag blir det chillning på hög nivå

elin är stressad

kan inte alla bara skynda skynda skynda

& sedan spola tillbaka för att kunna njuta av tidens seghet

my dreamhair

jaa, äntligen har jag kommit på hur jag vill färga och klippa mig! :D


är så glad, känns verkligen som ett stort framsteg!

or not.

byee

när en parkbänk sviker

" K o m m e r  d u  i h å g  h u r  d e t  v a r  f ö r  e t t  å r  s e d a n ? Hur allt var nytt, spännande? Ändå visste vi hur vi skulle bete oss; vi sa de rätta sakerna, vi ljög de nödvändiga lögnerna och vi var båda medvetna om vad vi gav oss in på. Nu är det annorlunda, men det känns ändå som någon slags fånig repetition av den förra hösten. Det går inte en dag utan att man tänker "för ett år sedan så.." eller "tänk om det fortfarande kunde kännas som det gjorde för ett år sedan.." . Nu har alla glömt replikerna, de vet inte vad de ska säga. Det gör inte vi heller. Jag trött på det här, trött på att vara som en gammal maskros, vars frön bara blåser enligt vindens riktning. Hur många gånger har jag inte varit trött på det? Varför blir det aldrig någon ändring? Jag hoppas att den styrkan som krävs för att kunna förändras, snart meddelar sin närvaro. "måste hålla koll

d(r) b(ä)m


(YEAH DUDE)

ovirrigt.


trötttrötttrött. måste läsa engelskabok. vill inte. gör det ändå

byee

godnatt

"tjo komppis vad händer?;)" nori, du e saknad :)

nu ska jag nog lägga mig ner och sova. har kollat på one tree hill från halv sju tills nu typ (; e inne på 3e säsongen, rätt bra gjort att ha checkat en hel säsong på två kvällar (nätter) tkr ja ändå :D

menmen, skola imorn då.. yeey! eller inte.

skola = jobbigt
måndag = matteprov
en ny vecka = nya skuldkänslor för att man inte pluggar


önskar att jag kom på något lite mer intressant att skriva om då & då, men egentligen bryr jag mig faktiskt inte. jag skriver ju om det som händer för mig, och det är det de flesta bloggar är till för, aiiight? :)

aja, sleep tight folks ;)

byee

one tree hill

 - ja veet, den serien är ju så bra! :) det kanske låter lite töntigt, men jag blir fett inspirerad av de olika karaktärerna :D

annars så vaknade jag med en HEMSK magvärk eller va man ska säga... var inte så kul. men de har typ gått över nu, i alla fall det värsta.

har lite dåligt samvete över att jag aldrig pluggar, men det ända jag behöver plugga på är ju typ historian, å de e inte SÅ bråttom (a) x)

idag ska jag chilla litegranna, kanske ta nån promis i kohagen me ebba eller nån kompis. är på nåt jättebraigt humör, typ som när man var liten på påsken (: it's wonderful !

jag vill ändra på mitt hååååår. på ett sätt vill jag färga det ljusbrunt å täcka den röda och "gråa" (egentligen blonda xD) utväxten.. på ett sätt vill jag färga rött, å på ett sätt vill jag färga blont ;S :p bara för att förvirra mig själv lite mer vill jag på ett sätt klippa håret så det blir till typ lite ovanför axlarna, å på ett sätt fortsätta spara ut håret så det blir låångt. xD nä men ja tror inte att ja kommer klippa av de på ett tag iaf. men om jag sparar ut håret så de blir fett långt, då kommer jag fan aldrig våga klippa av de xD aja vi får se va som händer under höstlovet.. ;) :D

ska dralla hem t papi nu.byee

parfois, une nuit suffit (pas toujours). mais je suis gai parce qu'une nuit a suffi cette fois

gympa me "slavko" eller va fan han heter nu då.. blir säkert skoj! jag är på kajsahumör nu, somfaaan! åh va kul de ska bli å träffa henne i skolan idag xD hoppas hon e på samma humör som mej ba, så hon inte har damp elr nåt ;p


@ glunten ffs ! :)

byee


00.05

i  d o n ' t  w a n t  t o  b e  y o u r  f r i e n d

i  j u s t  w a n t  t o  b e  y o u r  l o v e r

♣♥♦ - spader då? vart är spader?

- spader är lika med kärlek -
av elin, inte om elin

"Snyftningarna stiger upp ur strupen, den nya klänningen blir alldeles fläckig. Stegen blir snabbare, jag är riktigt rädd nu. Taggarna på rosenbuskarna river sönder mig. Inte för att det går att bli mer sönderriven än vad jag redan är, inte efter att Du lämnade mig.
Nu springer Du där, hånar mig, jagar mig. Du har en kniv i handen, och Du vet exakt vad du ska göra. Jag vill inte, mitt hjärta skriker förtvivlat, försöker säga åt Dig. Jag faller, snubblar på en utav rosenbuskarna.
    Så lustigt. Det jag fick av Dig på vår första träff var en rosenbuske. Du sa åt mig att vattna den väl, men inte för mycket. Då kunde den tröttna och dö ut. Det kanske var exakt det som hände med det vi hade tillsammans? Jag, kanske var det till och med Du, gav för mycket. Vi satsade, vi förlorade. Måste det sluta såhär?
    Du får tag på mig, skriker åt mig, behandlar mig onödigt våldsamt. Kan inte göra något där jag ligger. Insnärjd i både fötter och händer, av de mest förrädiska rosenbuskar.
    Nu antar jag att slutet är här.
    Det sista jag ser i den här världen är Ditt vackra ansikte. Dina skarpa konturer, Dina gudomliga drag.

- Vad finns det mer att säga? Kärleken är blind."


- sometimes, it's hard

varför kan jag inte bara sluta irritera mig på alla småfel hos folk? det är något som är grovt irriterande.

jag drömde att jag sov bredvid dig

Jag är astrött. Vill så gärna bara lägga mig och sova, krypa ner under täcket och bara mysa. Fatta skönt! Sedan vill jag att det inte ska vara torsdag när jag vaknar, utan istället fredag. Torsdagar är nämligen den hemskaste dagen som existerar. Känns dock lite bättre när man tänker på dramat.. Förra gången var det askul, vi (i alla fall jag) var riktigt övertrött och flummig, så jag garvade nästan ihjäl mig.

Nu ska jag klä på mig och bege mig till Stadsteatern och se "Zorro" med morbror och lillasyster. Trevligt trevligt, önskar i och för sig att jag var lite piggare, men men.

Sov gott alla snygga :D

byee

pluggfritt (?)

hej (:

jaa ni, de e ju nästan pluggfritt nu! :D iofs äre den snuskigt hemska historian, å den engelska boken, men wtf. historian tar jag som den kommer, och engelska boken är det "bara" 200 sidor kvar i xD om jag läser 25 sidor på en kväll så krävs det bara 8 kvällar för att jag ska kunna läsa ut den. så därför kan jag börja läsa om några dar, för att minnet ska vara färskt tills recensionen ska skrivas :)

btw skrev jag nästan klart min novell idag, skönt. låter som att den måste vara sugig eftersom det tog så kort tid, men nae, ja tycker faxt inte det. den kanske måste omarbetas lite granna men annars :) !

kom rätt nyss hem från mammas jobb, där jag tillbringade tre timmar med att prata med mig själv medan jag kopierade faktorer och reseräkningar, kulkul! tjänar iaf lite pengar, å de kan ja ju säga att jag behöver ;o !

dr bäm ;) ni vet inte vad det är, men jag gör :D

aja, ska nog kolla på lite mysig one tree hill nu :)

byee

grattis elin!

tjaaooo.

åhh, skrev ett långt (okej inte så jätte, men ändå) inlägg för nåra timmar sedan, å så blev de nå knas så de försvann-.- YEEY.

anyway; har just blivit förhörd på sh:n av mamma, kunde väl de mesta (: dvs allt utom jävlagris regeringens uppgifter, statsrådsberedningen å regeringssammanträdena:S aja, får läsa meeeer.

innan det satt jag och våndades på en släktmiddag hos morfar. vår isländska släkting (jajemen, e 50% isländsk ;D) hade kommit, så de va lite mat å så. dock blev det som det alltid blir; mamma, morbor & morfar hamnar i en häftig debatt om valfritt ämne. denna gång var det om lektorer och deras pedagogikkunskap -.- .

nu ska jag.. läsa till sidan 200 i min engelskabok tror jag. "oj, det var duktigt, skönt att snart vara klar med boken" kanske ni tänker då. men icke! den e 400 sidor lång! wohoo.

ska välans draoa dåå.brun blondin > blek brunett ? xD nämen seriöst; börjar tröttna på mitt "bruna" (?) hår nu. vill färga orange!

byee

yo bro

ååh jag är dödskär i björn gustafsson! jag vet, jag vet; vem e inte de? men ändå, jag dööör! han är underbar!

byee

elin - nothing but the truth.

Hej!

   Jag heter Elin och är 16 år (höll på att skriva 15, svårt att vänja sig). Jag har egentligen mörkblont hår, men för tillfället är det färgat i någon slags brunröd nyans. Jag har gröngrå ögon, och är rätt lång. Detta börjar mer och mer låta som en kontaktannons eller liknande, ska jag vara ärlig vet jag faktiskt inte själv vart jag är påväg.
    Jag är en person som tänker väldigt mycket. Undrar om det märks? Jag kanske verkar blåst, översmart? Kanske tycker folk att jag är en tjej som inte har några problem, kanske tycker de att jag inte har rätt att vara nere? Jag kanske uppfattas som en bitch, eller som en verkligt tråkig person? Somsagt; jag tänker mycket, hela tiden. Vem gör inte det?, tänker du kanske då. Alla tänker, men jag känner mig mer som en iakttagare. Jag ser allt som händer, och mycket mer än vad som sägs. Jag tänker på vad han tänker, på vad hon tänker eller på vad dem tänker. Är alla iakttagare, eller är det bara ett fåtal personer?
    Jag har inte den blekaste om vad folk egentligen tror om mig. Det viktigaste är kanske vad jag verkligen är, och inte vad jag verkar vara. Men andras uppfattning är väl ändå relativt viktig? Om jag ser någon som verkar helt dum i huvudet, då blir jag inte direkt lockad till att gå fram till honom/henne, men tänk vilken miss det skulle kunna vara! Han/hon kanske bara har en allmänt dålig dag?
    Jag skulle vilja kunna läsa andras tankar, om bara för en dag. Få veta, utan en massa lögner, bara vad folk tänker och tycker om just mig. Kanske ändra på mig också, om det är flera som tycker något negativt om mig. Nu låter det visst som att jag vill passa in och vara som alla andra, men jag menar inte så. Jag menar att om flera har lagt märke till en negativ sak i min personlighet,  något som verkligen är dåligt, så skulle jag kunna försöka bättra mig på den punkten.
    En sak som jag har börjat tänka på på sistone, är om jag är en väldigt självisk person. Jag känner medlidande med folk, nästan för starkt medlidande. Ibland går det så långt som att jag börjar gråta om det händer något för någon annan, någon som inte ens står mig särskilt nära. Jag vill att alla ska ha det bra, och vill inte att någon ska bli ledsen. Men ändå känns det som om folk uppfattar mig som en egoistisk bitch ibland. Har ingen aning om varför det känns så.
    Dessutom har jag lagt märke till en liten irriterande funktion som jag verkar ha. Jag känner en press på att vara översocial mot allt och alla. Jag svarar på exakt allt de flesta säger, till och med om det bara är ett "mm". Annars känns det som om jag är en okänslig person som inte bryr mig om andra och deras känslor.
    Något som bekymrar mig är varför jag kan känna mig nere och deppig? Jag har aldrig haft någon sjukdom eller liknande, och ingen som står mig nära har haft det heller. Jag har det inte dåligt hemma, jag älskar min mamma, pappa och min lillasyster. Det går bra i skolan (även om det kan kännas överväldigande ibland), och jag är inte fattig. Jag kan äta mig mätt (och tro mig; det gör jag!) och jag mår bra både fysiskt och psykiskt. Ändå kommer de där stunderna, då där man känner sig totalt värdelös. Jag har tur; de varar aldrig länge. De varar knappt överhuvudtaget, verkligen högst ett par timmar. Varför känner jag då såhär? Egentligen har jag ingen rätt till att göra det; det finns otroligt många som har det miljontals gånger värre. Ändå hatar jag känslan av att folk tycker att jag är en blåst bimbo som har ett perfekt liv. För ett perfekt liv, det har jag faktiskt inte. Kanske är det alla småsaker som tillsammans ligger och puttrar under ytan? Kanske är det dem som är orsaken till att jag känner såhär ibland?
    Slutligen vill jag bara säga att jag älskar mina vänner. Även om nästan ingen av dem tycker och tänker som jag, är de ändå en del av mig. <3


    Jag heter Elin, och är 16 år. Jag är trött, har ont i huvudet, och är inte alls pepp på den myskväll jag övertygade min familj att ha ikväll. Men efter ett glas vatten och några ostbågar ska det väl bli trevligt.

Hejdå!

torra läppar

shululu! eller nåt.

jag har torra läppar, det svider. lypsyl verkar icke fungera. aja, finns värre problem i guess.

jag känner mig väldigt duktig just nu. väldigt, väldigt duktig. varför? jo, jag har pluggat. en hel del. först började jag med att skriva klart min artikel om Åsiktsmässan.
    sedan fortsatte jag med att plugga på de engelska förkortningarna (the briefs..) som vi har i läxa tills imorgon.
    efter det kände jag att jag bara inte kunde få nog, utan jag fortsatte med lite mysig franska. skrev in glosorna på datorn, läste igenom dem två tre gånger och vips! så kan jag dem. det är bra att jag kommer ihåg ord rätt lätt. skulle ju dock vara en aning bättre om jag kom ihåg stora saker lite lättare, menmen. man kan ju inte få allt här i världen.
    aja, efter den skojiga lilla glosträningen slog jag på stort & skrev en kort, KORT, text om Gérard Depardieu. på franska. usch, den var väldigt kort. men jag hittade inget mer som jag fattade vad det betydde, ;). 
    till slut bestämde jag mig för att göra den där satans engelska ordlistan. jag skrev in alla ord från de 20 första sidorna som jag inte fattade vad de betydde, och översatte alla som gick (via lexin, okej, jag erkänner).
    trodde ni att det tog stopp där? att min hjärna hade kleggats ihop tillräckligt, eller att mina ögon hade ramlat ur sina hålor? jaså, då hade ni fel! för där mina kära vänner, fick jag en snabb, men ack så klok, impuls att börja lite med samhällskunskapsprovet vi har nästa vecka. så nu sitter jag här, med en 'aproaching' huvudvärk, med trötta ögon, med ont i ryggen, men med ett saligt leende på läpparna.

jag kommer sova gott inatt.byee, folks !

debattartikel

halloj.

sitter i matsalen och ska göra nåt utkast till en debattartikel. har dock gjort klart min, men den blev ju inte så jättebra.. x) aja, har inget alls att göra, så då fåre bli å blogga lite.

det regnar som fan ute, å ja vill inte cykla hem! men blir väl tvungen. har fortfarande inte fattat de här me knutssons sak, om de är nåt idag eller inte.. får väl se hur det går.

byee

RSS 2.0